קשיו טבעי טנזאני, בעל טעם עשיר ופריכות מיוחדת.
אגוזי קשיו לא קלויים מכילים פחות קלוריות ממרבית האגוזים האחרים (553 קלוריות ל-100 גרם). 82% מהשומן שבהם מורכב מחומצות שומן בלתי רוויות ומרביתן בריאות ללב בדומה לחומצות השומן בשמן זית. הקשיו ידוע בעיקר בריכוז גבוה מאוד של ברזל . למעשה, קשיו מכיל כמות כמעט כפולה של ברזל מאשר יתר האגוזים. בנוסף, הם מכילים במינרלים כמו מגנזיום, זרחן, אבץ, סידן ואשלגן , ובעלי אחוזי חלבון גבוהים יחסית הקשיו גם מכילים חומצה אנאקרדית שעוזרת בחיסול חיידקים בינהם חיידק הגורמים לריקבון בשיניים , אקנה , שחפת ,דלקת ריאות ואף פועלת נגד חיידק בקיבה הליקובקטר פילורי 25 אגוזי קשיו ביום יספקו כשליש מהתצרוכת היומית המומלצת של אבץ ביום, שחיוני לחיזוק מערכת החיסון, בריאות העור ופוריות . מחקרים מראים שנשים הצורכות כ-30 אגוזי קשיו בכל שבוע בעלות סיכון מופחת לפתח אבני מרה. יש שלכם שאלות נוספות על המוצר? מוזמנים לפנית במייל לליבי לוי גרינברג , יועצת לתזונה טבעית ומנחת סדנאות לאורח חיים בריא , כותבת הבלוג ״מפרגנת בריאות״ libbyle@gmail.com