ממרח קשיו משגע

תמיד מחפשים את המשהו הזה למרוח על הכריך, לאכול בכיף סתם כך, להוסיף לטוסט של שישי בבוקר, אז ממרח קשיו הוא בול במקום. ובעניין הקלוריות, אנחנו שמחים לבשר שאגוזי קשיו לא קלויים מכילים פחות קלוריות ממרבית האגוזים האחרים ובנוסף, 82% מהשומן שבהם מורכב מחומצות שומן בלתי רוויות ומרביתן בריאות ללב בדומה לחומצות השומן בשמן זית. נוסיף על כך שלקשיו ריכוז גבוה מאוד של ברזל -ומכאן הדרך למתכון קלילה : ). עוד על הקשיו בעמוד שלו (אפשר למוצא בשורת חיפוש או בעמוד אגוזים)

מה צריך:

  • 2 כוסות קשיו
  • 4 שיני שום
  • ½ כוס שמן זית
  • ½  כוס מיץ לימון
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה:

  1. משרים את הקשיו במים חמים למשך 30-60 דקות, שוטפים ומסננים.
  2. מכניסים את כל הרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד שמתקבל מרקם סמיך.
  3. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  4. מאחסנים בכלי אטום לאוויר במקרר. 

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף 

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים