מה צריך:
- 1 פרוסה שורש גלנגל יבש
- 4-5 עלי קפיר ליים
- 1 שורש למון גראס
- כפית מחית טום יאם
- 1 כפית סוכר
- 100 גר' נתחי סויה
- חצי בצל חתוך גס
- עגבנייה – חתוכה ל-6
- 3-4 פטריות טריות
- 1 כפית מלח
- חצי כוס קרם קוקוס
הוראות הכנה:
- שופכים לתוך סיר בינוני 4 כוסות מים ומוסיפים את שורש הגלנגל, עלי קפיר ליים, שורש למון גראס- יש למעוך קלות, מחית טום יאם, סוכר, נתחי סויה וחצי בצל- חתוך גס
- מבשלים במשך 5 דקות
- מוסיפים את העגבניות, פטריות והמלח ומבשלים למשך 5 דק' נוספות
- מוציאים מהסיר את שורש הלמון גראס, פרוסת הגלנגל, עלי הקפיר ליים וקליפות עגבנייה.
- מוסיפים לסיר את הקרם קוקוס ומבשלים עוד 3 דקות
- בעת ההגשה ניתן לפזר מעל פטרוזיליה או עלי כוסברה
בתאבון!
יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף
מתכון מעולה של ניבה בנטו (הלוא היא ניבה גולדצוויג ), המאסטרית של מנות *הבנטו היפנית, סדנאות בנטו, סדנאות בישול טבעוני, ארוחות שף טבעוניות וציור באוכל.
*בנטו- ארוחת טייק אווי יפנית בקופסה