עוגת תבלינים

עוגה בחושה פשוטה להכנה עם טעמים של "גדולים"

מה צריך:

>>רטובים:

  • ¾ כוס של משקה סויה או שקדים או מיץ תפוזים
  • כפית חומץ (אם משתמשים במיץ תפוזים, אין צורך בחומץ)
  • ¾ כוס סירופ מייפל טהור
  • ¼ כוס שמן קוקוס או שמן זרעי ענבים
  • ¼ כוס רסק תפוחים טבעי
  • 1 כפית תמצית וניל

>>יבשים:

  • ¾ 1 (265 גרם) קמח כוסמין מלא
  • כפית וחצי של תבלינים: הל, ציפורן ואגוז מוסקט טחונים
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כפית סודה לשתייה

>>מעל העוגה:

גרידת לימון משני לימונים

הוראות הכנה:

  1. מערבבים היטב את כל המצרכים הרטובים בקערה.
  2. מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים עד לאיחוד הבלילה.
  3. מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק או תבנית מאפינס ומפזרים מעל את גרידת הלימון.
  4. מכניסים מיד לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
  5. אופים כ-40 דקות בתבנית אינגליש קייק או כ-25 דק' בתבנית מאפינס (אם קיסם יוצא יבש העוגה מוכנה).

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

מתכון מעולה של מורן רסקין בכר, בעלת הבלוג המצליח VeganHighTechMOM ומייסדת המזווה 

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים