פאדג' חלווה

מתכון פשוט פשוט לקינוח או נשנוש בריא וחוץ מזה, גם בעל מראה מעורר סקרנות. מקסים להוציא לשולחן בסוף ארוחה חגיגית

מה צריך:

• 400 מ"ל קרם קוקוס (מעל 17% שומן)
• 1/3 כוס סוכר
• 3/4 כוס טחינה איכותית

>> תוספות אופציונליות:

• קמצוץ מלח
• תמצית וניל
• שוקולד צ'יפס
• פיסטוקים קצוצים

הוראות הכנה:

  1. מחממים את הקרם קוקוס בסיר יחד עם הסוכר ומביאים לכדי רתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על חום נמוך, תוך ערבוב עם מטרפה מפעם לפעם בכדי שלא יישרף מלמטה, כ-45 דקות.
  2. בסוף התהליך ייווצר בסיר חלב קוקוס מרוכז ומתוק.
  3. מכניסים למקרר להתמצקות נוספת.
  4. כשהחלב הסמיך עוד בקירור, מוסיפים אליו את הטחינה וטורפים היטב.
  5. מעבירים למקפיא.
  6. קפוא? מעולה, ניתן לחתוך לקוביות קטנות של עונג.

בתאבון!

יצא לך מעולה וגם צלמת את אוזני ההמן שלך? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

מתכון מעולה של מורן רסקין בכר, בעלת הבלוג המצליח VeganHighTechMOM ומייסדת המזווה 

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים