כמה נהדר ליהנות משוקולד איכותי ומעולה ללא חומרים משמרים, מייצבים, חומרי טעם וריח, סוכר לבן ועוד...
זהו מתכון פשוט להכנת שוקולד ביתי כנשנוש, קינוח או סתם ריפוי בעיסוק...
מה צריך:
הוראות הכנה
*בן מארי – דרך להמסת הקקאו באמצעות הנחת חומר הגלם בקערה מתאימה או סיר קטן מעל סיר עם מים רותחים
בתאבון!
יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף
יוצרת המתכון, מורן איינשטיין - מנטורית לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים בריא
בעלת אתר ועמוד הפייסבוק briutme עם טיפים ומתכונים מעולים