הקסם בגרנולה היא היכולת לגוון ולהחליף בין האגוזים השונים ובקלות (באמת בקלות) להכין ארוחת בוקר/ערב/ גם צהרים...בריאה באמת. היופי בגרנולה שהבסיס לא חייב להיות רק שיבולת שועל, אלא יכול להיות גם כוסמת ירוקה טבעית- שדרוג שמבטיח הצלחה מסחררת!
מה צריך:
הוראות הכנה:
* ניתן להוסיף לקלייה גם את האגוזים והזרעים, זה יותר טעים אבל נחשב פחות בריא, לשיקולכם.
עכשיו בתוך הקערה ניתן להוסיף כף ממרח שקדים, מייפל וקקאו כדי להפוך את הקערה למתוקה במיוחד
בתאבון!
יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף
מתכון מעולה של מורן רסקין בכר, בעלת הבלוג המצליח VeganHighTechMOM ומייסדת המזווה