לחם טף ללא גלוטן

רגע לפני שעוברים לאתר של לימור לניאדו-תירוש לצפות במתכון, נצייד אותך במצרכי המזווה עבור הלחם:

יבשים:
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח טף בהיר או כהה (אני אוהבת לשלב חצי חצי)
  • כוס (140 גרם) סובין שיבולת שועל
  • כוס (100 גרם) שיבולת שועל (קוואקר) טחונה דק (טוחנים במעבד מזון או במטחנת תבלינים)
  • שליש כוס (50 גרם) לבחירה: זרעי צ'יה, שומשום או גרעיני חמניות
  • כף סוכר חום או קנים
  • 2 כפיות סודה לשתייה
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית מלח דק
  • כפית קימל טחון
 
רטובים:
  • 2 כוסות (500 מ"ל) חלב
  • גביע יוגורט (200 מ"ל)
  • 3 כפות שמן זית, חמניות או קוקוס
  • כף חומץ (עדיף תפוחים)

>>הקלקה ויציאה אל המתכון!<<

בתאבון

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים