עוגת שוקולד בננה ופרלינה אגוזי לוז

עוגה ששווה כל רגע מההשקעה

רגע לפני שעוברים לצפות במתכון של אולגה טוכשר באתר "המרכיב הסודי", נצייד אותך במצרכי המזווה עבור העוגה:

מרכיבים לפרלינה אגוזי לוז:

  • 150 גרם אגוזי לוז
  • 80 גרם סוכר (8 כפות)
  • 50 מ"ל מים
  • קמצוץ מלח

מרכיבים לבסיס:

  • 150 גרם אגוזי מלך
  • 150 גרם צימוקים
  • 2 כפות מיץ תפוזים / מים

מרכיבים למילוי:

  • 200 מ"ל שמנת לבישול בטעם קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות גדושות של פרלינה אגוזי לוז

>>הקלקה ויציאה אל המתכון!<<

בתאבון

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים