מתכון של אחת המנות האהובות בשולחן הישראלי עם אינטרפטציה טבעונית מלאה בערכים תזונתיים מעולים שמשדרגים את המנה ונותנים לה ערך בריאותי משמעותי בנוסף לטעם הנפלא. המתכון מבוסס על קינואה, כוס קינואה מכילה כ-19% מהתצרוכת היומית המומלצת של חומצה פולית, 15% מהתצרוכת היומית המומלצת של ברזל, 16% מהתצרוכת היומית המומלצת של חלבון (8 גרם), בנוסף היא מכילה את כל חומצות האמינו ולכן היא מהווה מקור לחלבון איכותי ומלא, עשירה בסיבים תזונתיים ,אינה מכילה גלוטן ועשירה מאוד במגנזיום , בקיצור, הגשת פלפל ממולא, ממלא את השולחן בעושר בריאותי