פסטה עדשים, מנגולד וחצילים - בסיר אחד

הכיף הגדול במתכון, שהוא יוצא טעים...אבל כיף לא פחות כשכל המתכון כרוך ב- "זריקה" של המצרכים לסיר וזהו...

מה צריך:


  • 500 גרם פסטה מקמח עדשים כתומות

  • 1000 מ"ל מים,כ-5 כוסות מים. יתכן ויהיה צורך להוסיף עוד מים במהלך הבישול

  • 1 בצל לבן קצוץ דק

  • 2 שיני שום טריות כתושות

  • 1 חציל גדול חתוך לקוביות

  • צרור עלי מנגולד קצוצים גס

  • 4 כפות שמן זית

  • מעט מלח הימלאייה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה מעושנת וכורכום (לא חובה, עניין של טעם)

  •  

הוראות הכנה:

1. שמים את כל המרכיבים בסיר רחב ומביאים לרתיחה.

2. מערבבים היטב ומנמיכים את האש. מבשלים עד שהמים נספגים ועד להתרככות הפסטה אל דנטה. יש לבדוק מדי פעם האם יש צורך להוסיף מים כך שיש מספיק מים לבישול הפסטה.

3. זהו...עכשיו מגישים

בתאבון!


יצא לך מעולה וגם צלמת

אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

יוצרת המתכון, מורן איינשטיין - מנטורית לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים בריא בעלת אתר ועמוד הפייסבוק briutme עם טיפים ומתכונים מעולים.

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים