הכיף הגדול במתכון, שהוא יוצא טעים...אבל כיף לא פחות כשכל המתכון כרוך ב- "זריקה" של המצרכים לסיר וזהו...
מה צריך:
הוראות הכנה:
1. שמים את כל המרכיבים בסיר רחב ומביאים לרתיחה.
2. מערבבים היטב ומנמיכים את האש. מבשלים עד שהמים נספגים ועד להתרככות הפסטה אל דנטה. יש לבדוק מדי פעם האם יש צורך להוסיף מים – כך שיש מספיק מים לבישול הפסטה.
3. זהו...עכשיו מגישים
בתאבון!
יצא לך מעולה וגם צלמת
אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף
יוצרת המתכון, מורן איינשטיין - מנטורית לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים בריא בעלת אתר ועמוד הפייסבוק briutme עם טיפים ומתכונים מעולים.