מה צריך:
לבצק:
- 2 כוסות קמח חומוס
- מים
- 1 כף שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
למלית:
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 4 שיני שום טרי כתושות
- חבילת מדליוני תרד קפוא
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות גס
- 2 כפות שמן זית
>> תיבול: פלפל שחור, פלפל לבן, פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה, מעט מלח הימלאייה
>>לפני אפייה - פתיתי שימרי בירה
הוראות הכנה
הכנת הבצק:
- לשים בקערה קמח חומוס, תבלינים ושמן זית ולערבב, להוסיף בהדרגה מים עד ליצירת בצק גמיש
- לשטח את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה
הכנת המלית:
- להזהיב בכף שמן זית את הבצל להוסיף שום ותבלינים ולטגן למשך דקה נוספת
- להוסיף את מדליוני התרד, ולערבב עד שהם מתרככים, להוסיף את הפטריות עד לאידוי מלא
- להניח את התערובת על הבצק ולפזר פתיתי שימרי בירה
- לאפות בתנור שחומם מראש כ- 25 דקות
בתאבון!
יוצרת המתכון, מורן איינשטיין - מנטורית לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים בריא
בעלת אתר ועמוד הפייסבוק briutme עם טיפים ומתכונים מעולים