פשטידה בטטה ובצל ירוק

מתכון לפשטידה שנראית נפלא על השולחן, טעימה, משביעה, בריאה.....והיא לא מוכנה שתקראו לה תוספת ; ) 

מה צריך:

  • 3/4 1 כוסות קמח חומוס
  • 1/4 כוס אבקת שמרי בירה
  • 1 כוס קשיו (מושרה במים לפחות 4 שעות)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפיות אבקת שום
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כוסות מים
  • 1 בטטה בינונית מגוררת דק
  • 2 צרורות בצל ירוק קצוץ

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות
  2. מסננים את הקשיו וטוחנים במעבד מזון עם כוס מים אחת
  3. מערבבים בקערה את קמח החומוס, שמרי הבירה, אבקת האפייה, מלח, אבקת השום, מים, קרם הקשיו, הבטטה המגוררת והבצל הירוק הקצוץ
  4. שופכים את התערובת לתבנית אפיה משומנת היטב
  5. אופים בתנור כ-25 דקות או עד שהחלק העליון של הפשטידה מוזהב.
  6. מצננים מחוץ לתנור למשך 5 דקות

* מתאים לתבנית מלבנית -רוחב 24 ס"מ גובה 4 ס"מ

בתאבון

יצא לך מעולה וגם צלמת? אנחנו תמיד שמחים לראות : ) וגם לשתף

לשיתוף הדף

מתכונים נוספים